|
Forum o telefonach Nec Na forum znajdziesz wszelkie informacje na temat telefonów nec
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TeddyBear Początkujący
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2021 10:55 Temat postu: Czy biochemia jest skomplikowana? |
|
|
Jestem studentem medycyny. To jest mój pierwszy rok na uniwersytecie i mam wątpliwości, co do tego, gdzie chcę studiować. Powiedz mi, co myślisz o biochemii? Czy jest to coś, co mógłbyś studiować? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2021 10:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
WeigelP Początkujący
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2021 12:56 Temat postu: |
|
|
Cóż, myślę, że nie powinieneś wyciągać żadnych wniosków na temat tego, czy tam byłeś, czy nie. Przynajmniej dlatego, że nie było cię tam nawet rok, a już chcesz wyjechać. Cóż, osobiście nigdy nie chciałabym iść na biochemię. To ciekawe, ale oczywiście nie dla mnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
AlanW Początkujący
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2021 15:54 Temat postu: |
|
|
Wybrałeś bardzo trudny kierunek swojej edukacji. Myślę, że wielu ludzi po prostu nie jest tym zainteresowanych, ponieważ jest to skomplikowane, a ludzie starają się nie komplikować swojego życia. Jest to jednak bardzo przydatny kierunek dla społeczeństwa. Zajrzyj na tę stronę https://www.gentaur.pl/. Jako przyszły specjalista z pewnością z zainteresowaniem przeczytasz i obejrzysz odczynniki, które ta firma sprzedaje dla uczelni medycznych, szpitali itp. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 14, 2021 15:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |